Het leven is een uitdaging!

Financiële problemen zijn er vaak niet zomaar. Ik heb al vele voorbeelden van mensen in financiële nood voorbij zien komen binnen mijn werk. Vaak gekoppeld aan psychische problematiek. Meestal wordt de hulp pas gezocht, wanneer de problemen niet meer te overzien zijn. Ik daag de mensen die dit lezen en zich hierin herkennen uit om contact met mij te zoeken. Ik kan dan samen met jouw kijken wat voor hulp er nodig is om zaken te ordenen. Ik begrijp dat er vaak schaamte bij komt kijken, maar ga de uitdaging aan en stel je vragen om over te gaan tot actie of problemen waar je tegenaan loopt op te lossen. Bij mensen die ik ondersteund heb merk ik dat zij vaak opgelucht zijn dat er actie ondernomen wordt. Zij vinden het fijn om de problemen of vragen die zij hebben te bespreken. Ze zijn trots dat zij de stap genomen hebben en ervaren daardoor meer rust. Een luisterend oor en begrip voor de situatie waar mensen zich in bevinden is vaak genoeg om een start met elkaar te maken.

Het leven is een uitdaging! Ga jij samen met mij aan de slag…..

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Groet Dennis Mateijsen Register stresscounselor.
Website:www.scbe.nl
Mail:scbe@home.nl

Posted in Algemeen, Financiële problemen, Stress

Geef een reactie